tack

Nu är jag hemma efter att ha vart på 360 med Runi och Rebie , det var j-o-b-b-i-g-t men k-u-l ! Hahaha det där med styrka är nog inte min grej..När passet var klart så for Rebecka hem medans jag och Runa var kvar och dushade och bastade.Efter det tog jag en långprommis hem.Nu har jag fastat framför a lot like love , så det blir väll att somna till den ikväll.




du är inte änns i närheten

Nu håller jag på med att packa träningskläderna för om en timma kommer Rebecka och hämtar mej sen ska hon jag och Runa iväg till 360 och köra barbell ! Hahaha lite surt för mej att Rebecka just bokade den typen av gruppträning..Styrka är väll inte min starka sida om man ska säga så..Men då får vi ändra på det! Efteråt så får jag se vad jag hittar på , men nånting tänker jag iaf klämma in ;D







Och jag kände dina ögon den natten
Dom följde varje steg
Dom såg mig som någon annan
Och jag kände mig som det


Always Look on the Bright Side of Life


Saker att se framemot:


Födelsedag-5 dagar

Födelsedagsfest-6 dagar

Dansuppvisning-ca 28 dagar

Bahia fe liz (kanarieöarna)-34 dagar

Påsklov-59 dagar

Frankrike-97 dagar

Sommarlov-130 dagar


How did we get here?

Det var jättetrevligt igår hos Lover , vi såg somsagt filmen från i sommras , hahahah höll på att dö av skratt och jag kan säga att jag inte var ensam om det! Sen efter det såg vi filmen 23 , haha känner mej typ lite sådär halvpsykad nu..När jag kom hem så såg jag film med Isabell och hennes kompis för att jag inte vågade vara själv? Så det vart lite halvsent igår ;D


Nu har jag hunnit stiga upp och ätit frukost och ja , sånt. Jag undrar vad dagens planer blir , kanske stan? kanske 360? -ja jag får se hur det blir , men nu>PLUGG PLUGG PLUGG !


Grattis till vinsten Hasse ;)

don´t let me go

Men ja på tiden att man kunde skriva ! Blogg.se har fan haft lagg hela dan :S

 Nu har jag just gjort mej klar för kvällen som kommer spenderas hos Lover med lite folk! Vi ska typ se massa filmer som vi spelade in i sommras , kan bli kul (pinsamt) att se ..


Här har ni en skön låt också , nu mot Loveeeer♥


It´s up to you

Igårkväll så for jag somsagt till Amanda. Rebecka och Sara kom även dit, men vi var bara där ett tag innan vi skulle till Alice. När vi skulle vandra till Alice tog vi även en liten omväg till coop där vi köpte godis . Sen så behövde jag inte gå utan dom skjusade mej i en rullstol , så jag fick som prova på att vara rullstolsbunden för en stund -tack för upplevelsen tjejer.. Väl hemma hos Alice så såg vi lite tv , pratade , ja sen kom Carro också-trevligt trevligt ! 


Okej lördag..Har absolut ingen aning om vad jag ska göra idag , ska väll plugga lite men sen? Om det är nån som vill hitta på nått så ring/smsa/msna-whatever ! Nu>dushen !
 


för varje gång jag kollar på dej så ökar min kärlek till dej (amanda)

Okej helt ändrade planer för ikväll.Det blir istället som så att jag ska bege mej mot Amandas place nu och sen så ska vi vandra till Alice för att vara där ikväll med brudarna , så fredagsmys blir det , eller ska vi säga fredagsbus? ;D Nähe det blir kalas ! Ha en trevlig fredagskväll och hoppas ni inte fryser ihjäl (syftar först och främst på er här i skell)

 
Rör du så dör du.. ;)


some things we don´t talk about

Åhhh kan inte bara pappa komma hem så vi kan äta middag?
 Håller på att dö av hunger! Annars så ser jag på oth nu -kan vara det bästa avsnittet på a long time !
Sen så letar jag även efter lite party musik , så om ni har nått förslag så äre bara att tipsa!
En fågel viskade i mitt öra att ikväll ska vi tydligen till vitbergs och se på den där jävla
skotergrejen medans man kommer frysa ihjäl? Kanske inte min önskedröm men
jag ska ge det en chans , sen så blir vi säkert inte kvar där nå länge utan drar hem till någon senare.

 


feel it

Nu har jag varit hemma ett tag , skolan gick bara finfint , en liten försovning då , men annars ! Nu har jag no idea vad jag ska göra , är uttråkad som fan men det är alldelens för kallt för att fara nånstans.. :( Jävla kukvinter! Egentligen så skulle jag vara världens bästa om jag satt igång med lite skolarbete ..Har matteprov , historiaprov , och en engelska redovisning nästa vecka..Så just nu är det allt annat än chill i skolan.. =( Så ja det blir en plugghelg för mej i helgen? Näe fyfaan...Okej nej nu ska jag sluta vara sån.

Ikväll så är det ingenting planerat så jag får se vad som händer !


Kan ju bara berätta att i sommar är mitt mål att bli lika brun som Robin !

And I´m feeling good !


Okej kan vi säga att städningen är klar? Aaa nästan. Och fikat med familjen är också avklarat , sen var det ju bara engelskan som jag ska sätta igång  med nu på en gång ! Det är nämligen redovisning imorrn och det skulle ju inte skada om jag hade nånting och säga haha.Så det är väll så resten av min kväll kommer se ut.Sen en någorlunda tidig kväll på det också så jag tar mej upp imorgon.Fredag imorrn! Wonderful!



It's a new dawn
It's a new day
It's a new life
For me..


the world is mine

Mentortid
 Matte
Svenska
 EOS
Hem
 Städa
Plugga
 Hämta farmor
Fika på stigs
 Plugga
Sova





You are beautiful to me

Städa>Plugga>TV>Sova





                                                                                     

                                                           Jag hoppas du förstår hur viktig du är för mej.
                                                                Jag är glad som har dej.


Onsdag

Skola från 11:45 till 15:15.
Hem och åt middag.
Såg sen filmen "sleep whit the enemy" med mamma och pappa.

Ja , typ så här har min dag sett ut ! Chill som fan!
Nu sitter jag och fixar lite musik tills nästa helg ,
 annars så ingenting , kanske ska ta tag i lite skolarbete eller städning?
Vore ju toppen och faktist rätt så nödvändigt !  





23:50

Kom just hem efter att ha varit med Alice , Hanna och Linn hemma hos Alice. Vi såg PH -Cimon.. Sen massa annat tjavs , men trevligt vare , hahahaha kanske lite väl trevligt i slutet? Att ha oss i samma rum medans alla har trötthetsdamp kanske inte är en sånt hit, eller så är det perfa ! Haha okej nu blire inge mer ordbajs för nu ska jag frypa till kojs för att sen stiga upp kl 10 !! Kunde inte kännas bättre !


Ett par toppenbrudar där !


You have to see it to belive it !

Nu middag
Sen iväg till stan och umgås med några tjejer i klassen.
Det blir troligtvis att se PH där också ;D
Ha en trevligt kväll hooj!




school

Hahaha jag kom mej iväg till skolan idag iaf , känns grymt , ångrar inte det minsta att jag for hit! Eller okej nu ska vi inte överdriva -men bra vare att jag for ! ;D Nu har vi svenska och innan det har jag bara hunnit ha dans och lunch eftersom jag inte han till engelskan.. (A) Efter det här har vi historia...Döda mej ! Men efter det slutar vi entligen ! ;D Då blire väll att fara hem och bara chilla , sen ikväll vill ajg hitta på nått , kanske med några i klassen eftersom vi har sovmorgon imorgon tills kl 12 (om jag minns rätt) Kunde inte kännas bättre !



hate on mom and dad !

Godmorgon kan man säga , men det stämmer inte , igår vad jag somsagt skittrött och idag skulle jag sattsa på att vara hemma , men nej nog ska mamma och pappa dra upp mej till skolan iaf? :S Åhhh jag orkar verkligen inte ! -Syrran får vara sjuk och hemma från skolan men inte jag? :S FUSK! Sen så är typ mamma online på skola24 24/7 så hon lär ju se om jag sjukanmäler mej själv..Så nog blir det helvettes skola iaf !!! Men jag ska inte stressa inför första letkionen , utan idag säger vi att jag börjar 20 i 10 ;)


Partymode on!

 


you think to mutch


Hahaha roligt liv man har , ikväll har jag typ suttit vid msn och skickat olika ljudklipp till Linn , Amanda , Rebecka , Sara och Olle .Men det var såklart Amanda som börja! Annars så har jag typ sett tv och sovit lite. Nu ser jag miss secret agent och efter det blir det ph innan jag ska sova. Sen imorrn så blir det nog inte nån skola , så djävulskt skönt måste jag bara få säga ! Jag vill bara spola bort hela den här veckan , den kändes faktist helt oviktig , inget roligt händer , eller ja , vad jag vet om än så länge ;) Näe så nästa vecka blir nog tusen gånger bättre!




This is my destiny , you deside yourse


Är hemma sen ett tag nu , direkt jag kom hem så tvättade jag bort sminket -alltså så blir det en extrem tidig kväll för mej ! Tror inte det blir nån skola imorrn för mej heler , kör gärnet på onsdag istället ! Men annars så har väll skolan varit bra , började med dans då vi sprang allt vi hade i kanske en halvtimma? Oj Susanne har nog tänkt börja hårtträna oss härdan efter, men gärna för mej! =D Sen idrott (skridskor) och nu har jag nog hittat det som jag nog är sämst i världen på!-Skridskor..Sen efter lunch historia och påminde min lärare om provet som jag måste göra som jag än inte har gjort..FAN ! trodde han hade glömt bort det..Så det sög getballe.Sen hade vi slutligen matte ! En halvjobbig dag sådär.




For Real

Kom just hem efter en toppenkväll med tjejerna. Vi började somsagt med en god och mysig middag på wook&roll .Sen vandrade vi till Alice där det blev sällskapsspel och sms roulette .Så det va trevligt !

Nu ska jag försöka se Johan Falk innan jag somnar , egentligen så vill jag typ inte änns se det när de senaste filmerna har sugit apröv , men men ska inte ge upp hoppet riktigt än ! Sen vill jag inte somna heler för jag vill inte att det ska bli måndag..Åhh funderar starkt på att vara sjuk imorrn , men näe det ska jag inte ! Måste börja sköta skolan bättre känner jag ! Men tungt känns det helt klart ! Men rätt var det är så är det helg igen ! Eller ja , förhoppningsvis ! Okej ska sluta nu med min negativa energi! PUSS


hahah kan vara den sötaste bilden jag sett !


Mot stan

Nu väntar jag på att Runa ska komma hit .Sen så ska vi börja vandra till stan för att sen träffa resten av tjejerna , vilka som skulle joina har jag ingen aning om men det blir nog bra . Sen hoppas jag på att vi hittar på någonting efteråt också , kanske se johan falk hos nån?Skulle vara ett toppenslut på denna vecka ! Nu ska jag gå tillbaka till köket och vara lite social , har nämligen främmande så ciao!


Brist på bilder


Tonight it's "it can't get much worse"

Hahah okej min plan med att sova bort hela dagen har misslyckats , ska nog gå vidare till nån annan plan härdanefter. Annars så blev jag just medbjuden till en tjejmiddag alá wook&roll till ikväll.Känns trevligt att det även händer nått roligt på söndagar för ovanlighetens skull ! Men det var inte föränn klockan 5 , men det blir att göra nått innan iaf , blir skitnice! Nu ska jag äta en senfrukost sen dushen osv :)



Nattbloggning

Yes kan passa på att säga att jag just nu skriver mitt 400e inlägg , tänkte att det kan vara lite intressant att veta iallafall? ;D Annars så har iallafall Runa försökt hjälpa mej och säga hur man laddar ner filmer i över en timma , över msn , (ja , jag är tidig I know..) Kan sorgligt nog berätta att både jag och hon gav upp..Jag hatar datorer och alla dess nedladdningssystem det finns här i världen ! Men aja , hoppet finner vi igen snart hoppas jag.. Så nu har jag åter övergått till att ladda ner låtar som jag faktist KAN (stolt ) host* .Annars så känner jag mej inte det minsta trött , eller jo faktist så är jag tröttare än tröttast , men jag vill inte sova än .Nej jag ska hålla mej vaken så länge som möjligt så jag kan sova ut hela dagen imorrn , ska börja köra på den taktiken eftersom jag hatar söndagar så mycket..Om det låter speciellt smart vet jag väll inte , men det får bli så ändå!Nej nu ska jag börja med mitt uppesittande , en bra start på det kanske är paredise hotel XL? Aaa vi säger som det !



Hahah kan ha vara den ruttnigaste bilden jag har sett idag!

Let´s make this last forever

Klockan 7 så hade jag bestämmt träff med Lover och Amanda på hemmakväll.Egentligen så skulle vi hyra my sister´s keeper men den skulle tydligen inte komma ut föränn om 2 veckor så då blev det att vi hyrde den senaste wallander filmen istället.Så vi for hem till mej och såg den , Alice kom sen också.Filmen var ändå bra tycker jag men vi var inte så inne i den kände jag , blev mästa dels prat-Hahah Nej men annars en helt okej lördagskväll!Nu >borsta tänderna>ta bort sminket>ut>sova





Call my name and save me from the dark

Ikväll så blire troligtvis så att Lover Rebecka Alice och Amanda kommer hit på en myskväll. Egentligen är det det sista jag vill , kände absolut inte för att ta det lungt ikväll men aja , det får bli bra iaf! Nu ska jag börja laga middag åt mej och syrran-Så vi får se hur det slutar..



En bild från igår.


Wake me up inside

Okej lördag idag , känns great ! Nu vaknade jag en aning senare än väntat så det blir ingen stanrunda som jag tänkte hinna med , det får bli en annan gång helt enkelt. Nu ska jag laga mej lite lunch och sen ska jag kanske städa?Bäst att göra bort det.Annars så blir det nog att ta det lungt idag , alla förutom Isabell ska visst till farmor vid 3 och kommer hem kanske vid 10 , så det blir att vara ensam hemma. Kvällens planer är ospredda än så länge:)


 


This is who I am and I am hurting you

Rebbe kom och hämtade mej vid kvart över 2 , sen körde hennes brorsa oss till Simon där vi var med Malin , Runa , Ralle och Anton. Vi umgicks med lite med pandoras ask , snack , musik och en hel del wow för vissa..ahah
Sen vid 10 så kom Malins syrra och hämtade oss tjejer och körde oss till sunnanå-Vad som hände där orkar jag inte änns nämna .Vi var iaf där tills ett då vi fick skjus tillbaka till Simon då vi bara chillade lite.Sen kom Runas mamma och hämade oss efter två nån gång. Nu ska jag sova , är sliten känner jag -sliten krigare eller vad säger man? ;D Hörs mer imorrn hoooj!



Nog har man turen att ha snygga klasskamrater nog ;)


limit

Powernap-Check! Det blev runt en timma , skönt! Somnade dock i soffan så jag får hoppas på att jag inte får nackspärr..Hahah! Nu är mamma och pappa i full gång med matlagningen-Tacos!!!!Kunde inte kännas bättre , finns nog ingen annan maträtt som man får samma "fredagsmyskänsla" med , eller vad säger ni? ;D Nu ska jag sätta igång med att fixa till mej lite tills ikväll då det blir som så att vi ska vara ett gäng i en lokal som sandra har fixat inne i stan , sen ska vi dra vidare till en annan fest.Blir asbra ! På återseénde!



Haahhaha...hahahah..hahahaha..hahahaha..


Who Loves You Today?
You may publish these results
And the results are:
1): Lisa Larsson
2): Hanna Berggren
3): Lovisa Hällkvist

MOhahaa Lisa? ;)

Taio Cruz

Kännes väldigt onödigt att fara till skolan bara för att skriva 2 meningar på engelskan och räkna 5 matteta..Men men skönt att vara hemma nu iaf ! Sitter nu och ser ellen sen ska jag typ ta en powernap och ladda upp inför ikväll. Vad som händer ikväll berättar jag sen. Nu >mot sängen !





mördardagen..

Okej buhhh nu sitter jag än en gång på skolan..Har engelska , måste se till att börja med grupparbetet vi har haft nu i 5 lektioner nu fast inte har nått blivit gjort? På tiden kallas det. Sen har vi 5 minuters mellanrum och därefter historia och sen döden(matte i 2 timmar)! Säger bara lycka till på det fronten..Asså det går ju inte seriöst?Okej man kan typ ändå ha t ex engelska och svenska i 2 timmar -men mattè?!?!? Näe vi får se om jag överlever.. Om jag har turen och överlever så ska jag nog mäst troligt på stan efter skolan.Är minst tusen grejer som jag måste köpa...Vet dock inte om min ekonomi tillåter alla grejer-Tur att man fyller år snart då .

Fick just veta att det är nästa vecka det ska vara klart och redovisas , så NU sätter jag igång !


HAHAHAAHAH jag var visst lite FÖR trött igår.. (a)


I want to get away

Okej har inte hunnit med nånting nu som jag sa att jag skulle göra , så nu ska jag ta mina sista krafter och pallra mej till badrummet som ligger 3 meter härifrån och börja göra mej klar för natten . Åhh är så jävla glad för att det är fredag imorrn :

-Ingen sovmorgon
-Ingen danslektion utan istället 2 timmars matteliktion?!?!Är det änns lagligt?

+Slutar 12
+Ska se till att hitta på nått kul efter skolan
+Planer för kvällen



Bara jag som älskar gamla låtar? Back to the sweet 90´s !

God hates you !

Okej kom just hem från dansuppvisningen om man nu ska kalla det så. Det gick väll bra , några småtabbar sådär men vadå, föräldrarna hade nog inte så stora förväntningar..Haha .Näe men annars så har den här dagen varit väldigt trevlig tycker jag . Nu ska jag hoppa in i dushen sen ska jag sova , är hur trött som helst -Kanske förstårligt ändå? Men först ska jag bjuda på lite bider från dagen(mer kommer säkert sen)

Haha justja -dagens fulaste..

Erik (min lillebror 7år) :Anna , du är en dålig människa och Gud hatar dej!
Hahah vad får han allt ifrån..?









Okej det var allt!
Tänk att det redan är fredag imorgon..G I L L A S ! Ä L S K A S !


All you do is take

Nu känner jag att det är dags att avsluta dagen och gå i säng. Morgondagen börjar med en skön sovmorgon till kl 8..-Bättre än det vanliga halv 7 iallafall! Sen , ja skoldag med matte , svenska och slutligen eos.Sen när vi slutar så ska jag stanna kvar på skolan med nästan alla från klassen(dansarna) för att finslipa danserna lite , sen middag tillsammans på pizzerian nån gång där imellan och sen kl halv 7 kommer allas föräldrar .Då ska vi dansa våra danser för dom=) Blir nog mysigt! Sen ja , det kanske håller på en timma eller så =) Okej då har jag uppdaterat er lite om morgondagen också -nu sleeeeeeeeeep!



Åhhh kolla jag är lycklig !
(Kan inte säga detsamma om Linn..)
Mohaha!


The life I love

Yes då är lokalen bokad och om allt blir som planerat så kör vi den 6e !
TAGGA!




Back it up

Idrott (handboll)
"Svenskalektion" (lunch)
Danslektion i 2 timmar och 45 minuter!?!??!
"Engelskalektion" hemgång..

^Det som varit idag. Nu sitter jag här med Erik-vi sjunger Veronica Maggio låtar högt och falskt som satan,men har man adhd så har man..(Ingen av oss har fått diagnosen men vi borde fan fara och kolla upp det..hehe) Nu ska jag läsa lite bloggar sen ska jag gå ner och ta ett bubbelbad hade jag tänkt ! Sen efter det blire att kolla vad det är på tv plus en tidig kväll ! Nu när det inte är ph så är det inget som hindrar mej från det !



Ta åt dej av blicken Amanda-Den är menad till dej !<



Nej jag går inte isär när jag går med dej

Alice har just lämnat mej .Ikväll har vi snackat , kollat på so you think you can dance , gått en prommis och ätit onyttigheter-Så en helt klart skön kväll ! Nu ska jag gå och borsta tänderna och allt sånt för att sen bara behöva somna in efter att ha sett ph -Åhh jag taggar ! Haha kan inte förså att man tycker det är så bra.. (A)
No more words bye!



Feeling!

När man har tråkigt så äre kul med fb-quiz ;D moahah

vilken kaninsort är du?


Hålländsk kanin
Du är en hålländsk kanin.
Din personlighet är väldigt mjuk.
Du är lungn och välbalanserad och
gör oftast vad du vill. Du är bra på
att springa och hålla dig i form.
 Du kanske inte alltid är på bra
 humör men håller ditt humör så
långt upp det går

vad kommer du jobba med om 20 år?
Polis!
Du följer alla regler och lagen och
 det visar vilken polis du är!


vad borde du egentligen heta?
Christina
Du borde heta Christina!

vem är du i ph?
Du är Jackie!
Du är omtänksam och har väldigt lätt
 för att släppa loss, och du kan vara
 ganska högljudd. Dina vänner tycker om dig,
 men ibland kan det bli lite för mycket.

hur psykad är du?
Ganska psykad
du ska nog spärras in

va kommer ditt barn heta?
Bailey


frän

Yes nu är jag på betydligt bättre humör än vad jag var igår.. Så just nu för stunden så slipper ni alla emotankar som jag kan dela med mej av lite då och då..But remember, only for now ! Annars så ja..,skolan gick bara bra , speciellt danslektionen , det gick fan bra för alla ! Gillas starkt ! Sen så när vi slutade for jag och Alice på coop då vi inhandlade gosaker för ikväll , hon ska nämligen komma hit ikväll och ha tisdagsmys med mej ! Gillas också väldigt starkt ! Så ja nu sitter jag här och dunkar musik för fulla muggar sen ska jag väll börja plocka bort lite i rummet så Alice inte blir helt förskräkt..hehe



style








Tisdag !

Måste bara börja med att säga att det va rså jävla skönt igår när Catja åkte ! Äntliiiiigen ! Sen hennes reaktion skadade ju inte heler ;) Ja , nu sitter jag iaf på skolan och har engelska..Jag och några till jobbar med Irland om jag inte minns fel? Hur det går ska vi inte änns ta upp..hehe Efter det här har vi dans , känner mej faktist otaggad som satan -har som ingen energi men jag ska ändå försöka köra gärnet! Sen äre lunch , svenska och historia som återstår :) Hoppas på att den här dagen går fort , vill hem redan nu..hehe (A)





om hundra år är allting glömmt

Okej nu har jag fått bort mina negativa emokänslor lite , bra anna framsteg ! Nu är det endast PH kvar av denna dag sen ska jag SOOOOVAAA ! Fyfan va skönt det lät ! Asså åhh nu har jag kommit in i ennu en "trötthetsperiond". Känns tufft ..Åhh känner redan nu hur svårt det kommer bli att stiga upp halv 7 imorrn.. Kan inte säga annat än att jag hoppas att denna vecka går fortare än fortast , vill bara ha helg nu ! Okej nu har ph börjat-PUSS !






Jag tror inte du fattar hur mycket du fortfarande betyder för mej


Orkar verkligen inte med det här just nu ..
Far ut nu på äventyr , får se när jag kommer tillbaka igen.



Hatar den här känslan - Det får mej att tappa hoppet.


Men jag föll för dig och du förtjänade en nominering för rollen du spelade

Är nu entligen hemma från skolan , även om jag inte orkade hela dagen ut.. men men blir att räkna lite matte hemma istället för att det ska bli rättvist?Näe kommer inte hända. Nu ligger jag i sängen och funderar starkt på att ta en powenap..Typ ändå kanske? Skulle vara skönt som fan ! Tror jag har bestämt mej nu...Mohah! Annars så tycker jag att brudarna kan få komma hit ikväll och se TV , typ-paredise? Hör av er sötungar,vore great !




Partymode..Fredag snart?


Uppdate..

Somnade klockan sex och vart nyss väckt av mamma för att hon undrade om jag skulle se Johan Falk..
Onödigt som fan att hon inte lät mej sova men aja , 3 timmar är väll bättre än ingenting?
 Blir svårt nu att somna om bara..-Johan Falk filmen som går nu verkar inte
heler vara nån höjdare så ja , då blir det att sova!
GODNATT




Snart ett år sen.


deam

Idag har det varit en typisk "söndag" för mej , har inte gjort nånting nästan utan bara tagit det lungt och typ varit med familjen :) Mamma körde hem farmor för kanske en timma sen och innan hon åkte hem så körde hon förbi wook&roll så det blev kinamat till middag!-gillas starkt! Nu ska jag kolla upp om jag har sett johan falk filmen som går på tv ikväll eller om det är en annan , om jag redan har sett den så ska jag typ gå och lägga mej och sova nu på dirren -inte ett skämt , skulle vara så djävulskt skönt! Aaa så det behöver kollas upp snarast !


 

 [ Jag vill ha sommar , festivaler och vilda festkvällar igen ! ]


this day

Hade sett framemot att få sova ut riktigt länge idag -Men nej istället vart jag väkt av att Amanda ringde och sa nått helt världelöst xD tack gumman.. Så det vart att stiga upp lite tidigare än planerat.. Nu ska jag gå ner och träna sen blire att ta en dush innan familjen kommer hem, farmor skulle visst komma hit också och typ fika .Trevligt att träffa henne igen , det börja va ett tag sen . Så Rebecka om du läser det här så kan jag tyvär inte joina på 360, jag följer nån annan gång ;) Ikväll får vi se vad som händer-sugen på att hitta på nått iaf , så brudar vi hörs väll av !

Kan passa på att bjussa lite bilder från igår =)



 


Kärlek som är så här stark är sällsynt

Kom just hem efter en toppen kväll med världens bästa umgänge ! Gick till som så att jag Sara och Lover for till Dallas där vi träffade Jacob , Robin , Alle , Jonny och Pontus . Vi åt en god middag sen träffade vi de övriga:Rebecka och Alice då  vi gick till ica en sväng sen vare dags för bio ! Vi såg som sagt snabba cash , inte så himla bra enligt mej , men nog hade jag kul ändå-skrattade mej igenom halva filmen på grund av Robin , men annars så ! När bion var klar så for Jacke och Jonny hem medans resten av oss först stog och skratta/spåra/slogs/samtalade på torget ..HAHA som vanligt då..(A) Där dröjde vi i kanske en 40 minuter tills vi tillslut började vandra tillsammans back to Sunnanå . Kung kväll och jag hoppas på en repris inom kort !-right? :D





många skratt lär det bli ikväll !

Nu håller jag på att göra mej iordning sen ska jag bege mej till stan för att äta middag med folk som jag saknar och älskar så jävla mycket. Var fan på tiden att nån styrde upp det! Bra pojkar credz to you ! Efter middan ska vi se bio -Snabba cash blire ,  inte min typ av film men sällskapet gör allt ! Sen efter bion får vi väll se vad som händer , om man drar hem till nån eller vad man gör :)



K Ä R L E K heter det !


back to black

Okej nu har jag börjat vakna till så då är det dags att
bestämma hur man ska spendera dagen!
Jag tror tyvär att det blir att vara hemma och städa och sen träna
- Behövs verkligen så jag tror jag kör på det !
Så ja..Där har ni det , inget intressant nu inte !
Men håll ögonen öppna , det kanske kommer ;)

 

 


vi är på gång , vi är laddade vi är tända

Igår var vi ju somsagt och firade Lindmark hos Norberg!Det var kiiing.Vi körde pandoras ask ,hade tårtbakartävling , dansade , snackade och massa mer ! Jag hade iaf hur kul som helst ! :D







missa inte avatar-penisen som vår kära alice gjorde ^<---






hahah okej ´tårtorna spårade och temat var ju faktist barnkalas?
haha men det är väll nånting man får ta när man umgås med dessa brudar ;)
-ja på tal om spårat....



Skulle nästa kunna döda Sara för att hon la ut den här men ,
vafan man måste kunna bjuda på sej själv-så ja ta det med en näve salt ! :D


ja må hon leva..

Med denna bild säger jag hejdå och önskar er en trevlig fredagskväll !

Temat är "barnkalas" där får ni en förklaring till bilden..HAHA


take a chance!

Skolan gick som ett sus
Sfter skolan mötte jag upp några tjejer på balder där vi åt lunch.
När vi var klara gick vi till wanyes där det var en massa andra brudar.
Sen när vi hade chillat där en stund tog vi en stanvända.
-Fick med mej ett svart linne och leggings hem.
Sen efter ett tag for jag , Sara och Rebecka och mötte Pontus ,Alle och Robin på bion där vi hämtade ut biljetterna tills imorrn .
Där stannade vi ett tag och snackade tills jag och Rebecka hoppade på bussen hem.

Nu ska jag ta en dush och sen göra mej iordning för att fara till Johanna N på moröbacke där det blir att fira Johanna L med en massa härliga tjejer ikväll! Blir en superstart på helgen !


FREDAG !

Yes ! Fredag äre idag och det kunde inte kännas bättre ! Nu har vi engelska och efter det historia , sen när historian är slut så ska vi visa upp våran slutuppgift på esvn -bara det att Antonia som jag jobbar med är sjuk :S Så hur det ska gå till har jag ingen aning om :S Sen slutar vi kl 12 ,eller tidigare och då blir det troligtvis att fara till stan och kolla runt lite =) Sen efter det ska jag hem och fixa till mej sen kommer jag att befinna mej hos Johanna N kl7 för att ha kalas för Johanna L som fyller år idag ! GRATTIS GRATTIS GRATTIS !


haha ni får ta bilden med en näve salt.. ;D


Lyckan är tillbaka !

Åhhh jag måste bara få säga hur glad jag är just nu! Det känns som att det äntligen går uppåt ! Skolan är chill , helgen är planerad med en massa trevligheter och ja -Allt känns great ! Så nu ska jag försöka glömma allt det gamla och dåliga och se framåt istället ! Ja det låter bra ! Nu ska jag planera klart helgen med en gammal vän innan det blir att ta tag i lite städningen !




haha :kolla ,dom leker !


torsdag

Skolan var helt okej idag-Vi hade våran första eos lektion (estetiksorgentering) då vi är i små grupper.I våran grupp så var vi 5 från dans och 9 från bild.Vi fick ändå en helt okej grupp-så ett stort plus på det ! Idag på eosn så tränade vi på att förmedla känslor till varandra med hjälp av ord och ur olika sammanhang.Jag tycker typ att det var kul!-Eller okej , kul kanske inte är rätt ord men jag försöker vara posetiv här..Heheh.

Sen jag kom hem så har jag tränat sen så nu ska jag hoppa in i dushen sen blire att somna framför TVn , eller ja om jag kan hehe (A)



Haha varför måste jag se så jävla ond ut på alla bilder? xD


Hur kan jag bli så glad?

Godmorgon på er ! Efter att pappa har försökt få upp mej ur sängen i en timma snart så lyckades han äntligen ! Egentligen börjar jag 20 över 9 men eftersom jag måste GÅ till skolan så kommer jag inte hinna eftersom jag inte har hunnit göra nått än-Sitter bara helt död här och ja..chillar Så nej nu ska jag göra mej iordning i lugn och ro sen efter det börja det ortoliga vandringen....Känns allt annat än kul ! Kommer ta en timma att gå sen kylan är inte heler helt min stil ..Men men life sucks sometimes ! Nu ska jag hoppa in i dushen så jag piggnar till lite sen !

 


Ho new


I realy mean it-ashole!

Åh jag som hade tänkt ta en tidig kväll ikväll så att man skulle kunna få
sova ut ordentligt men istället har jag fasnat framför american pie..
Aja nått man får ta med ett leénde på läpparna .







shark

Okej jag tror att härdan efter så kommer onsdagar vara "hatdagen" på skolan .. Så ja behöver jag säga så mycket mer?Efter skolan så kom mamma och hämtade mej och Erik sen for vi en sväng ner till legoaffären på stan för att Erik ville kolla..Men snabbt var det avklarat och efter det for vi raka vägen hem. Nu småser jag lite på Grey´s medans jag väntar på att maten ska bli klar.Ikväll ska jag nog städa och sen typ sova? Haha mycket till liv jag har just nu känner jag..

 




you are my..

Tabbe att jag tog en powernap på dryga 2 timmar när jag skulle ta en tidigkväll? Tabbe att mamma sen väckte mej nyss så att jag inte kommer kunna somna om nu? Men samtidigt så är det ändå bra,hade blivit surare om jag inte hade blivit väckt och sen missat ph! Francessca är ju tillbaka så då är varenda sekund värd att se ! Säg va fan ni vill men jag tycker att det är bäst att hon är tillbaka ! Hoppas hon ger Catja en jävla käftsmäll..Nej nu ska jag chilla haha men jag blir insatt, i can´t lie .. ;D Nu sätter jag pungt här för att gå och göra mej klar för sängen-PUSS!



Kan man gissa på att Daniel går teater? ;D


the freaks




Nu ser jag tv för fullt men jag ska strax övergå till att träna :) Har lust att försöka mej på en korregrafi också!Hah ja eftersom det inte vart nån vanlig danslektion idag..(Beroendeframkallande) annars så ska jag sikta in mej på en tidig kväll ikväll. - Håller som fortfarande på att försöka ställa om tiderna lite hehe så kanske man kan få sej upp på mornarna ! ;D




jäkla bilister!

min dag började inte direkt enligt planerna ..det började med att jag blev påkörd av en bil när jag cyklade till skolan.. det gick bra och jag gjorde inte illa mej precis , men tyvär så omkom min älskling..(min cykel) så ja emocutt på det och kärringen som inte ser när hon kör!annars så har det väll varit en bra dag so far-har inte hänt nå speciellt , eller vi har börjat med vårat"slutarbete" på esvn då vi ska göra en slutupåpgift 2&2.-kan inte påstå att dom hade gjort dom bästa grupperna men det får jag väll leva med :P nu har jag svenska och efter det historia sen slutar vi entligen !





try sleeping with a broken heart

Orkar inte med alla sömnlösa nätter..
En vän sa en gång till mej att den ända gången hon
kommer ifrån allting är när hon sover
 ,att det är ändast då hon inte behöver
 tänka och fundera på allt 
 -För mej är det tvärtom
,jag kommer aldrig ifrån alla tankar och mardrömmar
hur mycket jag än försöker.






sleep

ikväll har jag umgåts med mina kära syskon.spela buzz och kolla på hem till midgård vart kvällens sysselsättning. haha måste bara säga att nånting slog mej när jag såg hem till midgård..lillsnorre och rebecka påminner skitmycket om varandra ! haha klockrent , ni som känner rebbe måste ju bara hålla med ! förlåt becka men det är nånting possetivt tycker jag , inget dumt med det alls :D
nu ska jag ta lite kvällsfika sen kolla på tv resten av kvällen -paredise är iaf ett måste !






30 Seconds to Mars





dagens plus vs minus

+hade bara en "riktig" lektion idag
+fick veta att vi typ slutar 12 på fredagar


-sov 4 timmar inatt
-blir less på folks onödiga kommentarer
-fick världens sämsta kukgrupp till historiaarbetet
-mår illa


 kom just hem och ska fan gå och lägga mej ,
mår illa som satan och är trött som ett as.ingen hitt precis !




söta som socker!


skola om 12 timmar...

ikväll har jag :

rakat benen
skrubbat benen
haft ansiksmask
målat tånaglarna
hett på lösnaglar
kört situpps,rygglyft osv
kört yoga

ja , så har min kväll sett ut och nu ska jag strax hoppa in i dushen sen ska jag packa dans och idrottskläder tills imorrn samt lägga fram kläderna jag ska ha imorgon så jag inte behöver göra det imorrn bitt :) åhh asså jag vill verkligen INTE behöva fara till skolan imorrn..känns inte helt ok att lovet redan är slut men ja-sånt man få ta! nej nu ska jag avsluta så det inte blir allt för sent, måste lägga mej tidigt som fan för att jag ska kunna ta mej upp imorrn,uppstigning 7..great!..



 Anna Ladegren : ja men kan ju lova att Ajja tycker det är bättre att man iaf har gjort nått och den suger än inget.. (A) ska säga att min hund åt upp det och datorn pajja haha:D
hannaberggren : hahahah alltså göre :D
Anna Ladegren : näe men jag ska seriöst säga att datorn pajja och att mamma dog-då kan hon inte bli arg på mej hehe
hannaberggren :hahahah näe de kan hon inte :D
Anna Ladegren : hahahah sen ska jag fråga om jag kan bo hos henne hahaha då kommer hon älska mej :D
 hannaberggren : hahahah näe de kommer hon nog inte låta dig göra:D
Anna Ladegren : hahah då tvingar jag henne ! :D moihahha

^min nya taktik inför skolstarten ! ;D


Söndag

Vakade nyligen-skönt som fan men jag vill fortfarande sova längre..
Känns som att den här dagen kan man lika gärna sova bort
eftersom att typ inget annat kommer hända .

Så ja , jag får väll vänta och se vad som händer ikväll.




Jag saknar dej din lillskit =)


ett ord : skrattanfall !

Kvällen har bestått av en Cia , en Rebecka och en Runa samt skratt , skratt och ännu mer skratt .Haha vet inte varför men vi har i stortsätt skrattat hela kvällen . Haha det känns typ som om jag har fått träningsvärk i magen av alla skrattanfall..Bra jobbat brudar ! Annars så har vi inte gjort ett skit ikväll typ-men det blev som sagt väldigt roligt ändå ! Vi gick till stan och var där sen när Rebecka och Runas buss kom så började jag och Cia vandra tillbaka till vårt älskade sunnanå. Har varit hemma i kanske en timma och sett slutet på en film som gick på tv , nu har jag tänkt ha "uppesittarnatt" med mej själv..Hahah mycke till liv jag har! Haha men näe ja vill bara passa på medans man kan, medan man kan vara uppe tills sex på morgonen och vakna kl fyra dagen därpå..Åhh det är väll jävligt onödigt att skolan ska börja om ?!?! Känner noll lust till det..Inte änns lite kul ska det bli...Ångest.se..'





birthday

Nu äre ju som så att min födelsedag närmar sej med stora kliv , men då är ju den stora frågan om man ska orka styra upp nånting eller inte ? Känndes tufft att Rebecka inte är på att styra upp nått tillsammans men ja , då får man väll köra själv -Eller ? Ja eller nej? Kan inte bestämma mej alls , så ni där ute ja eller nej på den? Hahaa detta känndes väldigt lamet men ni fattar ?;D Hahaha .... Annars så inväntar jag nu mina bondläppar till kompisar att dom ska ta sej hit och lämna alla får och hästar ett tag ;D Kvällen är fortfarande rätt så oklar men vi börjar iaf här sen får vi se vars vindarna för oss =)





to bad

Min dag har varit långtråkig.Jag har dushat , ätit middag och sett på the hills hela dan-Så en slappardag har det varit utan tvekan. Just därför är jag supertaggad nu till kvällen .Är otroligt sugen på att festa men mina kompanioner håller inte med om att det är en bra ideé , så ja vi får väll se va vi hittar på istället då.




Nu snackar vi kärlek


by your self

Myvaken . Ser the hills Ska snart äta lunch . Efter det träna . Ikväll ?





En längtan som blir en önskan

kom just hem efter en asrolig och trevlig kväll ! vi spelade som sagt först laserdome och hahah det var så jävla kul-haha snacka om att man levde sej in i det! :D tyvär så förlorade vårat lag.. konstigt som fan enligt mej men aja.. kul ändå ! sen efter det så körde vi burträskbingo efter ren inpulls , haha vissa saker spårade men fuskade gjorde vi ändå , haha kanske lika bra? nu ska jag se nån film , eller kanske bara sova? borde vända på dygnet...näe får bli imorrn!...not..




bring it on bitches !

IT´S ON !


Tyvär så kommer jag inte spela med mitt gamla vanliga lag ikväll ...
Kan hända att dom blir sura när jag sviker men då är det nått jag får ta !
Ska ändå bli roligt att spela med dom som är bättre , a better team !


I loved you first

Igår så var vi somsagt några stycken hos Alice där vi såg film , snackade och massa sånt ni vet ;) Vid 2 så var det bara jag Lover och Rebecka kvar ,men då gick även vi ;D Rebecka följde mej hem och sov här-haha idag fick jag veta att hon hade spelat in när jag snarkade på mobilen xD gulligt!

Idag
Så vaknade jag och Rebban lite väl sent så vi var tvungen att skynda oss för att hinna med bussen -Ja första gången jag tog bussen till stan..När vi kom till stan åt vi först lunch på subway sen hade i bestämmt träff med Amanda och Sara på wanyes så vi satt där i nån timma och pratade . Sen gick vi vidare på stan , vart inte mke köpt hörlurar haha det vart som bara det.. Vid 4 så träffade jag och Rebbe Katta sen fick jag skjus hem av dom , tack Katta gulle gumman !

Nu Sitter jag och nördar på musik medans jag väntar på att mamma ska komma hem så vi kan börja med maten-tacos it is !!!! Så nu är jag happygilr kan jag säga !

Ikväll Så är planerna inte helt bestämda , vissa vill köra laserdone , jag vill bowla -men jag tror det lutar åt laserdone , funkar det också trotts att jag är sämst i världen på det , men aja nån måste va sämst ju ! ;D





push

nu gäller det för mej att göra mej iordning sen ska jag gå i 30 minusgrader ända
 till alice där jag ska befinna mej ikväll med några -vet inte riktigt vilka
 -suprise me ! sen så sover iaf rebecka här ikväll :)



mannen i mitt liv right now ! haha älskar bilden också;D
kan också tilllägga att han vet vad bra humor är !
vilket kap va? ;D



tyck synd om ES1C !



Åhhhh asså jag orkar inte med att vårat schema ska vara typ likadant den här treminen också ! Speciellt när alla andra typ har sovmornar tills 1 på måndagar och slutar kring 2 varje dag.. Tack tack tack..


I don´t wanna go back

Tjenis ! Min dag har sett ut som så att jag fick besök av Mr Lover vid 2 nån gång . Vi snackade en massa och kollade på törnrosa.HAHAH älskar disney !!! Nu har finbesöket lämnat mej så nu sitter jag här helt själv i min ensamhet igen -Maten är strax klar så det blir att äta nu sen så ska det spridas planer inför ikväll. Girls, kan vi inte se the hangover aka baksmällan?:D haha var sugen på att skratta idag så då passar den som handen i handsken ju !! Men det kan vi diskutera mer sen Puss !



Hade glömt bort hur liten Esbjörn var när vi just hade hämtat han ! Erkänn att han är ganska cute? ;D


aqua-man

Vattumannen

Ditt horoskop för 7/1

 
Dagen börjar med ett behov av att upprätta balans i din syn på saker och ting, men på det stora hela är du aktiv och effektiv. Vissa saker kan lösas först i mars.




lost !

ställde väckarn igår på 12, så jag vaknade typ nyss-va fan sjukt tufft att stiga upp.. kan bero på att jag trotsade igår och såg filmen my sisters keeper tills kl 4 :S jag som hade bestämt mej att jag skulle börja lägga mej tidigare, men aja bäst att passa på medans det är lov kan man också tänka ! ;D
nu ska jag försöka stiga upp och göra nån frukost det är bara jag och pappa här hemma eftersom erik är på fritids , mamma på jobbet och isabell den jäveln är i önsöldsvik (staning orkar inte) med en kompis och badar och shoppar-jag vill också! men aja bajs på det . det jag ville komma fram med det här vad att..ehh ..jo , justja att jag då hoppas att tjejerna -de som kan,orkar pallra sig hit -för jag orkar inte va själv.. (A) hehe okej nu ska denna desperata bruden sluta skriva och istället stiga upp!




du är vacker

jag åkte till malin med sara och alice .när vi kom fram så var även runa och rukki där.vi snackade först lite sen började vi vandra i kylan ner till hemmakväll där vi hyrde "mina ex " eller vad den nu hette. filmen var iaf bra enligt mej ;D när filmen var slut så var det dags för de omöjliga.. att jag sara och alice skulle GÅ hem i KYLAN ! men det gick faktist som på rälls med våra stojjigheter som vi hade för oss.. you din´t se anything ! haha det känndes som vi var dom här pingvinerna i madagaskar.. så bättre än väntat gick det , fast jag fick ju såklart gå den sista biten själv och det var då jag riktigt kände hur jävla kallt det var ! så jag kom in med vitt hår och vita ögonfransar-lovley ! not.. nu ska jag se om det sista paredise hotel avsnittet har kommit än , nog för att jag redan vet vem som åkte- men ändå . sen blire att sussa =)


 


imorgon tjejer så tänkte jag bjuda hem er hit till björnvägen på dan om ni har lust -är bara att komma nån gång efter lunch -vi ska se romio&juliette-skämt , nej det slipper ni för denna gång ;D

PUSS


kids

haha åt just middag då jag fick ett cpanfall och hämtade min dator och visade hela min familj alla cpvideosar jag och mina cpvänner jag gjort.. haha de skrattade nästan lika mke som jag !.. (A)
nu ska jag bara göra mej iorning sen ska jag bege mej till malin där kvällen kommer spenderas med några snubbar ;D vi kommer säkert typ gå ner till hemmakväll och hyra film och sånt , så en lugn kväll är jag nästan helt säker på att det blir-men man ska aldrig vara säker på det ;D




ha en bra kväll !

If We Could Party All Night And Sleep All Day And Throw All Of My Problems Away My Life Would Be Eaaasy



Right Now






alive !

Okej nej det blev inge jobb för mej idag
-för att jävla fucking word strular !!!!!
Åhh orkar inte ! ! ! Asså jag gör fan
vad som hellst för att slippa allt som
 har med skolan att göra nu och ett
bra jävla tag framöver ! Och det 
säger jag nu innan skolan änns
 har hunnit börja om..Lyckat ?
Nej inte det minsta.Det ända
som är kul är vissa i klassen
och dansen -så det ser jag väll framemot..Gäller att tänka
 possetivt här. Men nej nu
ska jag sluta vara negg och
istället börja göra mej iordning
 för dagen , sen ska jag börja
ringa ut till brudarna och fråga
vad som händer ikväll -Blir skoj
! Puss !

även om ni kan se na med mej lite nu och då så... jag har ingen aning vem det är och hon är inte min vän fast än hon kanske tror det..




just nu

 nu får jag faktist börja försöka vända tillbaka på dygnet lite iaf. det går inte att jag fortfarande ska somna halv 4 och vakna 2 varje dag, nog är det skönt men jag kommer vara så himla trött och död när skolan börjar om igen..åh jag vill inte !!! kom på nyss att jag ska skriva ett helt svenska arbete + att jag har historia prov direkt då jag kommer tillbaka !!! åhh varför, varför ska jag alltid skuta upp allt som jag ska göra ? det kan jag ärligt erkänna , jag får sällan nånting gjort.. kanske ett nyårslöfte för 2010? att ta tag i saker? justja jag har ju inte berättat om mina nyårslöften inför 2010;) det är iaf att jag ska bli bättre i skolan , sluta röka , inte äta godis , försöka äta lunchen på skolan och typ bli en bättre människa -och med det så tänker jag att jag inte ska försöka dömma folk som jag gör , och typ ge folk en shans-kanske lite to late för vissa men,ja synd är det väll då .

nej nu ska jag börja direkt med det där svenska arbetet-eftersom jag har bestämt att skriva om Håkan Hellström så ska jag he på lite skön musik från han och bara skriiiva-haha jag lär vara super emo inför nästa innlägg så be ready ;D hahah





fem över ett

Nu är jag hemma efter att ha sett bio med tjejerna ! Och jag måste säga att filmen faktist var super ! Glad att ni övertalade mej att följa med brudar ! Nog för att det inte var min typ av film men grym tycker jag den var iaf , sen så fick jag en lite crush i huvudspelaren -Eller ja hans roll i filmen hehe (A)




Nu blire att sova för min del och sen se vad morgondagen har att erbjuda
-Stan kanske? Ja jag får se när jag vaknar och så..hehe



the dream of the night

Okej nu så ska jag sätta igång och göra mej iordning och he på mej kläder som är någorlunda ok haha . Sen så ska jag försöka ta mej till stan för att umgås med några brudar , blir att chilla innan vi ska gå på bio- Sherlock Holmes ska mina kära vänner tvinga med mej på.. Men asså åhh jag vill ju verkligen se luftslottet som sprängdes !!! Men alla har ju redan sett den.. Buhu.. Men aja , jag är ändå bara sugen på att se bio så det blir väll bra iaf ;D Ska bli skönt att komma ut från det här huset också ! Haha har ändå inte mke att stanna för , mamma och pappa ska bort och se bio och erik ska ha sin flickvän här ;D Hhaha så han hade köpt fanta och godis sen skulle de se ice age (A) naw !



HAHA det här kan vara den fulase bilden jag sett !! HAHA


broken-hearted girl

åhh nu har jag fått nog av min jävla haaals !!! det här är fan det värsta jag har varit med om ! kunde fan inte somna på 4 timmar igår för att det gjorde så ont... =( åhh ska fan hugga av mej halsen och hoppas på att det ska bli bättre.. nu sitter jag iaf i köket och gör ingenting -så kommer nog hela min dag se ut också, egentligen vill jag på stan och shoppa men näe , det får bli en annnan dag framöver :)




try it

Lyssnar på gamla låtar från förr , minnen , minnen , minnen , både bra och dåliga -Men man skulle aldrig vara den person man är idag utan alla dom dära minnerna -Värt att tänka på kanske ? Det blev iaf så att Emilia inte kom på besök ikväll , hon fick ingen skjus , men det får bli en annan gång ! Nu har just SVU börjat så jag ska se det sen blir det att försöka sova iaf , har så jävla ont i halsen , nacken , huvet-you name it ! Så mamma sa att om det inte blir bättre så blire att fara och kolla upp det-Kul början på det nya året och kul avslutning? Nej inte direkt..






I don´t care

idag har det varit en tråkig dag , jag har sett filmen "dinosaurier" med erik sen så for vi till mio och kolla på sängar . nu sitter jag och kollar på hogan knows best-love it ! haha det är så jävla grymt ! annars så hade jag snackat med emilia idag om att hon skulle komma hit ikväll och se peridise hotel som börjar om !!!! finely !!! så jag sitter nu och väntar på att hon ska höra av sej om hon fick skjus eller inte =)






orrliden

kom just hem efter våran sleepover som vi hade hos runa inatt :D igår kväll såg vi "the children" haha äcklig film om ni frågar mej ! bara psykat ! sen så snackade vi bara och så , vissa ville va vakna och vara taskiga mot oss som sov-rebecka och runa jag hatar er ! sen så hade vi tänkt rida imorse men vi vaknade så pass sent så vi hann inte , får bli en annan gång "!

haha jag kan nääääästan förlåta rebban när jag ser hon på den här bilden..men bara nästan!


nu hade jag tänkt börja på min svenska fördjupning , skolan börjar om en vecka och då ska den va klar !! panik nej jag vill inte men måste bajs också..aja nu ska jah ta tag i det ciao!

 


ready set go

okej klockan är alltså snart 7 och jag klädde typ på mej för en timme sen , så en skönslappar dag är vad jag har haft haha :D men somsagt nu har jag tagit tag i kragen så att jag iaf har dushat och klätt på mej , nu väntar jag på att maten ska bli klar och efter det blir jag upphämtad av alice och sara och då bär det av bort till runa där det blir pyamasparty med tjejerna , nice price heter det ! extra mysigt med sleepoer också ! var som ett tag sen , eller näe eller ? haha senil.. ska sluta tjollra nu pusshej !





I´m not pisst , I´m sad

Det vart inte att jag skrev igår när jag kom hem -somnade på momangen ;D Men det vart att vara med Runa Malin och Rebecka hemma hos Malin . Jag minns inte riktigt vad de andra tjejerna hade för ursäkt nu igen för att de inte kom men aja .. Vi såg iaf film , den nyaste american pie vart det ;D Sen annars så vart det bara massa skitsnack:)

Nu håller jag på att fixa lite musik , haha ungefär så roligt har jag just nu , haha nej men jag ska strax ta en pause och se camilla läckberg eller vad det nu heter på svtplay ;D Så idag blire att bara slappa , kan passa på att berätta att jag mår lite bättre idaag , nu är det bara huvet och halsen som gör ont typ :) Så ingen feber ! woohoo!

 

 


En längtan

Okej yes nu mår jag mycket mycket bättre , så det blir att fara ut ikväll ! :D Så nu ska jag strax äta -typ första gången för i år :S Sen så kör mamma mej till Malin där det blir att ha filmmys med några ikväll =)
Blir nog braa ;D




forget it

Nu har jag varit med om den värsta natten nånsin ! Jag somnade redan 8 igår på kvällen sen sov jag lungt i kanske en timma sen vaknade jag av att jag hade en ångestattack , kunde verkligen inte sova jag kallsvettades , frös , hade jävulskt ont i huvet och halsen -ingen hitt ! Sen så gick jag upp vid 1 och spydde.. Kul början på 2010 !
Sen kunde jag inte somna om förän kanske 5 och vaknade sen 12 imorse .. Nu mår jag inte heller hundra men lite bättre iaf, nu är det typ halsen som är värst. Så idag ska jag bara ta det lungt sen får jag se hur jag känner mej närmare kvällen , vill verkligen hitta på nått ! Men aa vi får se .





0101-2010



Ikväll så blire inte bio det blir....En hemmakväll?!?!?!
Hade riktigt mycket ångest och panik över det tidigare ,
 men nu har jag lyckats lugna ner mej och insett att jag
faktist behöver en lugn kväll ikväll . Mår somsagt piss om
 jag känner efter , kan ju passa på att tacka Johanna för
att hon var så snäll och delade med sej av sin förkylning också !
 Shysst ! But I got myself to blame.. (A) hehe .
Nej nu har jag inte så mycket mer att säga , nu åter till Magnus <3


a new start

Jag har nog aldrig tagit det så lungt som jag har gjort idag , vaknade 3 ,gick upp drack typ 70 glas vatten , gick tillbaka och la mej i sängen , gick upp och åt middag , och tillbaka igen-Där har ni min dag. Så nu känner jag verkligen att jag borde ta och gå upp och frächa till mej lite , en alvedon eller två lär behövas om det ska kunna vara möjligt också ;D Ikväll blir det kanske bio , mina vänner ska se avatar , men inte en shans att jag ska se den bögfilmen , nej jag vill se luftslottet som sprängdes . Runa kanske joinar mej och ser den , annars om nån annan är intresserad så äre bara att höra av sej ! =)





haha inga komentarer...


2010 !

Oj vars ska jag börja.. Igår så anlände jag kl 7 hos Cia där det redan var lite folk som redan hade börjat parta , så det var bara att sätta igång själv för fulla muggar . Sen så kanske vid 9 så strömmade resten av folket in , kulkul ! Sen har jag som inte så stor koll på vad som hände riktigt under kvällen , vi typ dansade , snackade , spelade tärningsspelet och massa sånt ! Sen firade vi 12slaget utanför huset med massvis av changepange !(stavnig) Sen efter ett tag , typ vid halv 2 så åkte jag och 4 brudar till in till stan där sen träffade runa malin och rebecka och vi for till en "efterfest" och var där till 5 -sen så vare hemfärd. Jag är fan förånad att jag vaknade så pass tidigt ändå.. hehe ;D

Nu sitter jag och ser nån film på 4an , typ bra så jag ska återgå till det .
 -Men hoppas alla fick en bra start på året!


BILDER FRÅN KVÄLLEN KOMMER SENARE !




RSS 2.0